Самолетна екскурзия до Китай - Шанхай и Пекин -

Вид транспорт: Самолетен
9 дни / 6 нощувки
- КИТАЙ - ШАНХАЙ и ПЕКИН - 9 дни - полет от София на 22.10.2018г. - с вкл. богата екскурзионна програма -
Цена от: 2343.08 лв.
ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
01.05.2019 от 2343.08 лв. запитване


Програма
- КИТАЙ - ШАНХАЙ и ПЕКИН -
9 дни - с полет от София на 22.10.2018г.

Цени с вкл. пътнически и летищни такси.

Ден 1: /22.10./ Полет от София  в 21:40ч. за Истанбул  с Turskish Airlines. Кацане в 23.05ч.

Ден 2: /23.10./ 23.05ч.: Полет от Истанбул за Шанхай. Кацане в 16.40ч. Посрещане от представител на фирмата. Вечеря в ресторант и настаняване в избрания хотел 'Shanghai Zhongxiang' 4* (или подобен). Свободно време.Нощувка 

Ден 3: /24.10./ Закуска в хотела. Следва Целодневна екскурзия на Шанхай: Наричан още “Париж на Изтока”, Шанхай Ви посреща с фамозна, ултрамодерна съвременна среда в съчетание с една древна култура.Първата спирка е посещение на храма на 'Нефритеният Буда'. Това са две полупрозрачни статуи изработени изцяло от бял нефрит. В градините 'Yuyuan' покрай храма, ще може да се насладите на живописна драстителност, барокови алархитектурни елементи, водни басейни, растения, всички те преплетени в свързващи  коридори и проходи.
Следва фабриката за перли и прослувутата телевизионна кула - висока близо 500 метра, днес тя е символа на съвременен Китай.
Продължаваме по лъскавия на магазини от прочути световни марки търговски булевард "Nanjing' в центъра на Шанхай с разположения на него 'Народен площад".Разходката Ви отвежда до кея на града. Връщане в хотела.
Свободно време, вечеря и нощувка.
Допълнителна екскурзия (срещу заплащане): Разходка с корабче по р. Хуан Пу 

Ден 4: /25.10/ Закуска в хотела. Екскурзия до 'Zhujiajiao': Дрвен град, разположен в покрайнините на Шанхай, целият осеян с множество канали.Тук е мястото на което трябва да опитате от типичната местна, улична храна.Следва завръщане в хотела в Шанхай.Свободно време.Вечеря.Нощувка
Допълнителна екскурзия (срещу заплащане): Акробатично шоу 

Ден 5: /26.10./ Закуска в хотела. Организиран трансфер от хотела до ЖП гарата и отпътуване с високоскоростен влак за Пекин в 09:00ч. Пристигане на гарата в Пекин в 13:48ч. Пешеходна разходка по най-посещаваната и модерна улица - 'Wangfujing'. Следва вечеря и настаняване в избрания хотел 'Beijing Plaza' 4* или подобен. Свободно време.Нощувка.

Ден 6: /27.10./ Закуска в хотела. Следва екскурзиятя за дена Пешеходна обиколка на Пекин: Столицата на Китай има над 3 века история, като в последните над 800 години е административен център на Китай. Екскурзията включва: Тян ан Мън - най-големия открит площад в света; мавзолея на Мао Дзъдун и достигаме до 'Забраненият град'. Мястото представлява огромен дворец, където над 4 века са управлявали династиите Мин и Чин. Общият брой на постройките тук е 980 сгради и 9999 стаи. Мястото е обявено за част от световното културно наследство от ЮНЕСКО. Продължаваме с посещението на Летния дворец - известен с най-големия растителен парк в Китай, включващ множество градини и езера. Връщане в хотел.Свободно време,Вечеря и нощувка.

Ден 7: /28.10./ Закуска в хотела. Следва екскурзията за дена: Великата китайска стена: едно от чудесата на света и символ на държавата. Височината на стената е приблизително 8 метра, а дължината и е в продължение на над 9000 км. Мястото е обявено за част от световното културно наследство от ЮНЕСКО.Продължаваме с 'Нефритената фабрика' и  'Олимпийският парк'.Ще завършиме с посещение за традиционна чаена церемония. 
Връщане в хотел.Вечеря.Свободно време.Нощувка.
Допълнителна екскурзия (срешу заплащане): шоу спектакъл 'Династията на Златната Маска' - комбинация от вода, тацни, светлинни ефекти и музика 

Ден 8: /29.10./ Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Следва посещение на пазара за памук и коприна, както и зоологическата градина. Вечеря, след което трансфер до летището за полет с Turkish Airlines за София през Истанбул в 00:50ч. 

Ден 9: /30.10./ Кацане на летището в  Истанбул в 06:10ч. и полет за София в 08:35ч. Пристигане на летището в София в 08:50ч.

ПРЕВОЗВАЧ: Turkish Airlines Inc.:адрес: Building, Yesilkoy - Istanbul, Лиценз №: TR-001.

 

Полетно разписание в местно време:
 22.10   TK1030 София 21:40   Истанбул 23:05 
23.10 TK 026  Истанбул 01:20 Шанхай 16:40 
30.10    TK 021 Пекин 00:50  Истанбул 06:10 
 30.10  TK1027 Истанбул 08:35 София 08:50 
 

За продажби и резерваци: ON TOUR централен офис и търговска мрежа I онлайн на www.ontour.bg  
  станциите на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в страната

 0800 20 244 (безплатен за Вас)  I  office@ontour.bg


 
 
Цената включва
 • Самолетен билет с Turkish Airlines София - Истанбул – Шанхай – Пекин - Истанбул – София с вкл.летищни и пътнически такси. Багаж: Ръчен багаж макс. тегло 10 kg, макс. размер 55 x 40 x 23 cm;  1 x регистриран багаж макс. тегло на багажа (общо) 23 kg, макс. размер 158 cm
 • 6 броя нощувки със закуски  в подбрани хотели 4* - 3 н. в Пекин ( Beijing Plaza или подобен ), 3 н. в Шанхай (Shanghai Zhongxiang или подобен)
 • Вечери по маршрута в местни ресторанти с китайска храна и включена чаша безалкохолна напитка или бира
 • Трансфер Шанхай - Пекин с влак стрела
 • Специализиран пътнически транспорт
 • Входни такси за музеите и обектите по програмата
 • Екскурзоводско обслужване с превод на български език по време на програмата
 • Всички трансфери, описани в програмата
 • Медицинска застраховка (с Assistance)  с покритие 10 000 евро на човек
 • Водач  -  придружаващ групата 
 • Допълнителното възнаграждение за обслужване (типично за конкретната дестинация) отнесено към: специализираните услуги: водачи превозно средство, хотелите и ресторантите – 60 лв.  Заплащат се предварително в България.

Цената не включва
 • Билет за спектакъла 'Династията на Златната Маска' в Пекин с включен трансфер – 50 евро/98 лв на човек (валидно при минумум 10 записани туриста).
 • Посещение на акробатично шоу в Шанхай – 40 евро/78 лв на човек (при минумум 10 записани туриста).
 • Такса за издаване на групова туристическа виза за еднократно влизане в страната – 60 USD на човек 
 • По желание застраховка “Отмяна на пътуването” – около 3 % от пакетната цена. Застраховката се сключва в деня на записването.

Други
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНИЯ
 
1. Заплащане:
- Авансово плащане - 45% на човек при резервиране 
- Доплащане -  най-късно до 40 дни преди датата на отпътуване 
2. Анулационни срокове:
Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация на пътуването), без да дължи неустойка е  60 работни дни преди датата на пътуването. След този период са валидни следните неустойки при анулация на пътуването от страна на потребителя:
- До 50 до 40 дни преди датата на отпътуване - неустойка в размер на авансовото плащане
- от 40 дни до 0 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 100% от общата сума по цената на резервацията
 • Промоционални цени са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания или промо-офертите за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване количеството предвидени за продажба брой стаи в тях
 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 15 души. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: До 15 дни преди датата на отпътуване
 • Гражданите на Република България е необходимо да притежават валидни международни паспорти, към момента на влизането, престоя и напускането на държавата (валидност мин.6 месеца след датата на завръщане от Китай)
 • Необходима е издадена валидна виза: Необходими документи за издаване на туристическа виза за Китай: Международен паспорт и копие на паспорта от страницата със снимката, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане.Таксата за издаване на туристическа виза за еднократно влизане в страната – 60 USD на човек. Туроператорът съдейства за организацията по заявяването и издаването на визата
 • Ваксини - няма медицински изисквания за имунизации

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване до office@ontour.bg

Забележка:  
 • При определени обстоятелства програмата на екскурзията в Китай може да претърпи промяна в реда на провеждане
 • Цените са изготвени при следните валутни курсове: 1 USD = 1,65 лв.
 • При увеличение или намаление на курса в размер на 5%  туроператора си запазва правото да преизчисли посочената цена, като същата бъде съотносително ре-калкулирана.  Срок за изплънение на посоченото и уведомление на турсита: до 21 дни преди пътуването
 • След изтичане на срока за промо- оферти , при записани вече резрвации НЕ СЕ ДОПУСКАТ НИКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ТЯХ (смяна имена на туристи, дати), като в противен случай резервациите ще се ре-калкулират по стандартните цени.
Оферта № Е58
Екскурзии
Новини