Ferrari тур в Тоскана 1 - екскурзия за двама зад волана на Ферари - 170 км удоволствие - пълен ден

Вид транспорт: Самолетен
3 дни / 2 нощувки
Цена от: 7400.00 лв.
ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма

   Ferrari тур в Тоскана – пътешествие за двама зад волана на Ферари  

1-ви ден:
Излитане от летище София с организираните от нас билети за директен полет. Кацане на летище  Пиза/Рим. Посрещане, трансфер и настаняване във Вашия очарователен хотел във Флоренция. Разходка из града. Вечеря за двама в гурме ресторанта на хотела.

2-ри ден:
Денят на избраното от Вас целоднвено Ferrari пътешествие.

8.30 - във фоайето на хотела ще Ви очаква вашият личен асистент, който на чаша силно италианско кафе ще Ви запознае с маршрута на тура, както и с управлението на уникалното Ferrari, което ще шофирате.

9.00 - тръгване от Флоренция към първата спирка от вашия Ferrari тур“.

10.00 - пристигане в San Gimignano/Сан Джиминяно – място, което ще ви пренесе в Средновековието. Разходка из очарователната старинна част, запазена повече от 8 века и обявена от ЮНЕСКО за паметник на световно културно наследство. Символ на San Gimignano/Сан Джиминяно са кулите. Всяка заможна фамилия е изграждала по една кула, която да демонстрира тяхното богатство и престиж. В миналото са били над 70 като и днес 14 от тях са запазени и напомнят за миналото величие на градчето.

11.00 – следваща спирка Monteriggioni/Монтериджони -  „градът крепост“, наричан така заради обграждащите територията му крепостни стени, останали непокътнати още от тяхното издигане през 13-ти век. Градът е разположен между долината на река Staggia и извисяващите се около нея хълмове на област Сиена. Крепостните стени на Monteriggioni/Монтериджони са овековечени и в най-известната творба на „вечният поет“ Данте Алигери, а именно „Божествена Комедия“.

12.30 - пристигане в Siena/Сиена – популярно както със своите лозя и местно вино (CHIANTI и BRUNELLO) така и с недокосната от времето архитектура на древни крепости, средновековни сгради и площади, запазени занаяти (от майстори на кристални чаши до предмети направени от маслинови дръвчета) и изумителни пейзажи изпълнени със зелени хълмове, житни полета и слънчогледи. Емблемата на града, която ще срещнете навсякъде в него е Вълчицата, от която бозаят Ромул и Рем. Легендата разказва, че градът е открит от синовете на единия от  двамата легендарни основатели на Рим. Историческият център на града е обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство. Готическата катедрала в града е една от най-забележителните в цяла Италия, а на централния площад Piazza Del Campo, който е във формата на раковина и до днес ежегодно се провеждат прочутите конни надбягвания (Palio).

13.00 - обяд с тосканска кухня и вино в неповторимата Оsteria - Bigelli, разположена на площад Piazza Del Campo

14.30/15.00 – емоцията от шофирането на Ferrari продължава, преминавайки покрай очаровaтелните гледки от Castelnuovo, Berardenga, Rada, Panzano. Следващото спиране е в градчето Greve in Chianti и неговият уникален древен триъгълен площад. Мястото, където преди много векове, местният мореплавател Америко Веспучи е планирал своето откривателско пътешествие до непознатия континент, наречен по късно Америка. Градът е едно от местата, където може да опитате висококачественото местно вино Chianti , в съчетание с трюфели и уникалното за региона свинско месо.

18:00 - пристигане в хотела във Флоренция

По време на Вашето пътешествие зад волана на Ferrari, ще Ви съпровожда друг автомобил, в който на Ваше разположение през целия тур е личен асистент, както и видео/фото оператор.

3-ти ден:
Закуска в хотела. Превоз до летище Пиза/Рим. Полет до София.
 
Цената включва
 
 • Цената е валидна при записване на двама души/туристи и включва:
 • Трансфери летище - хотел и хотел - летище.
 • Две нощувки за двама в луксозен хотел с включени закуска и вечери.
 • Автомобил Ferrari, който ще бъде на Ваше разположение през целия тур. Моделите, от които може да направите своя избор в посочената оферта са: Ferrari California, Ferrari 458 Italia Cupe, Ferrari California Turbo, Ferrari Spyder 458 Italia
 • Гориво, пътни такси, паркинг. 
 • Обяд в изумителен тоскански ресторант по време на обиколката.
 • Личен асистент/гид, който ви съпровожда в отделен автомобил.
 • Видео/фото оператор, в съпровождащият автомобил, който ще улови Вашата емоция и страст зад волана на Ferrari


 
Цената не включва
 • Самолетни билети от София до Пиза/Рим (в зависимост от избраната дата и дестинация на тура)
 • Съобразно общите застрахователни условия, валидни за управлението на такъв автомобил на териоторията на Италия, е необходим гаранционен депозит, който варира в зависимост от избрания модел автомобил. Същият се освобождава незабавно след приключване на тура

Други
 • Цената  варира съобразно: Избрания тур от Вас ;  модел на автомобил Ферари, който ще изберете да управлявате ; броя нощувки (възможност за по-малко или повече такива).
 • При организиране на Ваш собствен транспорт до и от Пиза/Рим/Флоренция, както и хотелския престой, цената ще бъде редуцирана.
 • Съобразно общите застрахователни условия, валидни за управлението на такъв автомобил на териоторията на Италия, е необходим гаранционен депозит, който варира в зависимост от избрания модел автомобил. Същият се освобождава незабавно след приключване на тура.

В зависимост от Вашите специални желания имаме готовност да организираме индивидуална програма, съобразена с тях. За повече информация:
 

Централен офис: 1202 гр.София, бул.Мария Луиза №80
  0800 20 244  I  
office@ontour.bg
Продажби и резервации: ON TOUR търговски офиси I станциите на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в странат
а
Оферта № Е23
Екскурзии
Новини