Ferrari тур в Тоскана 2 - екскурзия за двама зад волана на Ферари - 300 км. удоволствие - пълен ден

Вид транспорт: Самолетен
3 дни / 2 нощувки
Цена от: 6700.00 лв.
ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма

   Ferrari тур в Тоскана – пътешествие за двама зад волана на Ферари  
1-ви ден:
Излитане от летище София с директен полет. Кацане на летище  Пиза/Рим. Посрещане,трансфер и настаняване във Вашия очарователен хотел във Флоренция. Разходка из града. Вечеря за двама в гурме ресторанта на хотела.

2-ри ден:
Денят на избраното от Вас целоднeвно Ferrari пътешествие.

8.30 - във фоайето на хотела ще Ви очаква вашият личен асистент, който на чаша силно италианско кафе ще Ви запознае с маршрута на тура, както и с управлението на уникалното Ferrari, което ще шофирате.

9.00 - тръгване от Флоренция към първата спирка от вашия Ferrari тур“.

8.30 - във фоайето на хотела ще Ви очаква вашият личен асистент, който на чаша силно италианско кафе ще Ви запознае с маршрута на тура, както и с управлението на уникалното Ferrari, което ще шофирате.

9.00 - тръгване от Флоренция към първата спирка от вашия Ferrari тур“.

10.00 - пристигане в Monteriggioni/Монтериджони -  „градът крепост“, наричан така заради обграждащите територията му крепостни стени, останали непокътнати още от тяхното издигане през 13-ти век. Градът е разположен между долината на река Staggia и извисяващите се около нея хълмове на област Сиена. Крепостните стени на Monteriggioni/Монтериджони са овековечени и в най-известната творба на „вечният поет“ Данте Алигери, а именно „Божествена Комедия“.

12:00 – следваща спирка Montelcino/Монталчино – тук е домът на популярното в цял свят червено вино Brunello di Montelcino, което отлежава до 5 години в дъбови бъчви, преди да бъде поднесено за консумация. Градът е разположен в сърцето на природен парк Val d'Orcia, на върха на хълм, заобиколен от каменните средновековни стени на замъка в Montelcino. Мястото е досущ като в приказките за замъци и рицари герои, тръгнали да спасяват своите принцеси.

13:00 - Oбяд в световноизвестния ресторант на фамилия Mariani  - Castello Banfi, собственици на една от най-старите винарски изби в региона.                


14:30/15:00 – вашия Ferrari тур“ ще продължи, наслаждавайки се на зашеметяващите гледки от Тоскана, преминавайки покрай Pienza (градът на ренесанса) и заобикалящите лозя на област Chianti. Следващото спирка ще бъде в малкото градче Gaiole in Chianti, където аромата на пресен зехтин и грозде са просто навсякъде. Тук, в един от многото запазени средновековни замъци,  през 1872 година Барон Рикасоли създава формулата на прочутото италианско вино Chianti. Международното престижно списание Forbes, след свое експертно проучване през 2008 година, обявява Gaiole in Chianti, за „най - идиличното място за живеене“. 

18:00 - пристигане в хотела във Флоренция

3-ти ден:
Закуска в хотела. Превоз до летище Пиза/Рим.Полет до София.


 
Цената включва
     
 • Цената е валидна при записване на двама души/туристи и включва:
 • Трансфери летище - хотел и хотел - летище.
 • Две нощувки за двама в луксозен хотел с включени закуска и вечери.
 • Автомобил Ferrari, който ще бъде на Ваше разположение през целия тур. Моделите, от които може да направите своя избор в посочената оферта са: Ferrari California, Ferrari 458 Italia Cupe, Ferrari California Turbo, Ferrari Spyder 458 Italia
 • Гориво, пътни такси, паркинг. 
 • Обяд в изумителен тоскански ресторант по време на обиколката.
 • Личен асистент/гид, който ви съпровожда в отделен автомобил.
 • Видео/фото оператор, в съпровождащият автомобил, който ще улови Вашата емоция и страст зад волана на Ferrari

Цената не включва
 • Самолетни билети от София до Пиза/Рим (в зависимост от избраната дата и дестинация на тура)
 • Съобразно общите застрахователни условия, валидни за управлението на такъв автомобил на териоторията на Италия, е необходим гаранционен депозит, който варира в зависимост от избрания модел автомобил. Същият се освобождава незабавно след приключване на тура

 
Други
 • Цената  варира съобразно: Избрания тур от Вас ;  модел на автомобил Ферари, който ще изберете да управлявате ; броя нощувки (възможност за по-малко или повече такива).
 • При организиране на Ваш собствен транспорт до и от Пиза/Рим/Флоренция, както и хотелския престой, цената ще бъде редуцирана.
 • Съобразно общите застрахователни условия, валидни за управлението на такъв автомобил на териоторията на Италия, е необходим гаранционен депозит, който варира в зависимост от избрания модел автомобил. Същият се освобождава незабавно след приключване на тура.

В зависимост от Вашите специални желания имаме готовност да организираме индивидуална програма, съобразена с тях. За повече информация:


Централен офис: 1202 гр.София, бул.Мария Луиза №80
  0800 20 244  I  
office@ontour.bg
Продажби и резервации: ON TOUR търговски офиси I станциите на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в странат
а
Оферта № Е24
Екскурзии
Новини