Ferrari тур в Тоскана 3 - екскурзия за двама зад волана на Ферари - 250 км. удоволствие - пълен ден

Вид транспорт: Самолетен
3 дни / 2 нощувки
Цена от: 7000.00 лв.
ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
   Ferrari тур в Тоскана – пътешествие за двама зад волана на Ферари  
1-ви ден:
Излитане от летище София с директен полет. Кацане на летище  Пиза/Рим. Посрещане, трансфер и настаняване във Вашия очарователен хотел във Флоренция. Разходка из града. Вечеря за двама в гурме ресторанта на хотела.

2-ри ден:
Денят на избраното от Вас целодневно Ferrari пътешествие.

8.30 - във фоайето на хотела ще Ви очаква вашият личен асистент, който на чаша силно италианско кафе ще Ви запознае с маршрута на тура, както и с управлението на уникалното Ferrari, което ще шофирате.

9.00 - тръгване от Флоренция към първата спирка от вашия Ferrari тур“.

8.30 - във фоайето на хотела ще Ви очаква вашият личен асистент, който на чаша силно италианско кафе ще Ви запознае с маршрута на тура, както и с управлението на уникалното Ferrari, което ще шофирате.

9.00 - тръгване от Флоренция към първата спирка от вашия Ferrari тур“.

 
10.00 – пристигане във Volterra/Волтера -  разходка из центърa на градчето, ще ви отведе покрай изящни занаятчисйки работилници с уникални ръчно изработени бижута, украшения и предемети от редкия минерал алабастър, каменни статуи,  гравирани сребърни и медни предмети. Със своята близо 3000 годишна история, запазените римски амфитеатър и катедрала, древните защитни порти  за влизане в селището, мястото е арена на заснемането на популярния сериал „Зоната на здрача“.

12:30 – следващата спирка е в Pisa/Пиза -  с „Площада на чудесата“ и кацналата върху него прословута  наклонена кула.

13:00 - обяд в един от най-посещаваните местни ресторанти в града, в който рядко може да намерите свободно място.

14:30/15:00 - продължава вашето пътешествие зад волана на Ferrari, наслаждавайки се на изумителните гледки откриващи се в района на Montespertoli (същите са най-масово използваните пейзажи в пощенските картички изобразяващи Тоскана), между долините на реките Val di Pesa и Val d'Elsa преминавайки покрай маслинените горички и винените лозя около Castiglion Fiorentino.

18:00 - пристигане в хотела във Флоренция

3-ти ден:
Закуска в хотела. Превоз до летище Пиза/Рим. Полет до София.

Цената включва
 
 • Цената е валидна при записване на двама души/туристи и включва:
 • Трансфери летище - хотел и хотел - летище.
 • Две нощувки за двама в луксозен хотел с включени закуска и вечери.
 • Автомобил Ferrari, който ще бъде на Ваше разположение през целия тур. Моделите, от които може да направите своя избор в посочената оферта са: Ferrari California, Ferrari 458 Italia Cupe, Ferrari California Turbo, Ferrari Spyder 458 Italia
 • Гориво, пътни такси, паркинг. 
 • Обяд в изумителен тоскански ресторант по време на обиколката.
 • Личен асистент/гид, който ви съпровожда в отделен автомобил.
 • Видео/фото оператор, в съпровождащият автомобил, който ще улови Вашата емоция и страст зад волана на Ferrari

Цената не включва
 • Самолетни билети от София до Пиза/Рим (в зависимост от избраната дата и дестинация на тура)
 • Съобразно общите застрахователни условия, валидни за управлението на такъв автомобил на териоторията на Италия, е необходим гаранционен депозит, който варира в зависимост от избрания модел автомобил. Същият се освобождава незабавно след приключване на тура

 
Други
 • Цената  варира съобразно: Избрания тур от Вас ;  модел на автомобил Ферари, който ще изберете да управлявате ; броя нощувки (възможност за по-малко или повече такива).
 • При организиране на Ваш собствен транспорт до и от Пиза/Рим/Флоренция, както и хотелския престой, цената ще бъде редуцирана.
 • Съобразно общите застрахователни условия, валидни за управлението на такъв автомобил на териоторията на Италия, е необходим гаранционен депозит, който варира в зависимост от избрания модел автомобил. Същият се освобождава незабавно след приключване на тура.

В зависимост от Вашите специални желания имаме готовност да организираме индивидуална програма, съобразена с тях. За повече информация:


Централен офис: 1202 гр.София, бул.Мария Луиза №80
  0800 20 244  I  
office@ontour.bg
Продажби и резервации: ON TOUR търговски офиси I станциите на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в странат
а
 
Оферта № Е25
Екскурзии
Новини