НОВА ГОДИНА В МАДРИД - с полет от София на 30.12.2018

Вид транспорт: Самолетен
4 дни / 3 нощувки
Мадрид, Испания
Цена от: 1016.00 лв.
Вижте пълно описание на програмата »
Изберете хотели за резервация по програмата


 

Програма
НОВА ГОДИНА В МАДРИД
 

Ден-1: Излитане от летище София с полет до Мадрид. Кацане в Мадрид. Трансфер до хотела. Настаняване. Панорамна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език. Свободно време. Нощувка (Вечеря, съобразно избрания пансион).

Ден-2: Закуска. Свободно време или по желание възможност за допълнителни екскурзии. Свободно време. Празнична Новогодишна вечеря (не-включена в цената) – допълнително очаквайте  нашите предложения.Нощувка. 

ДЕН-3: Закуска. Свободно време или по желание възможност за допълнителни екскурзии.Нощувка (Вечеря, съобразно избрания пансион).

ДЕН-4: Закуска. Напускане на хотела. Трансфер до летището. Продължителност на трансфер – около 20 минути. Полет за София.

 

Полетно разписание / в местно време:

30.12. София 07:00 ч.  - Мадрид 09:50 ч.
02.01. Мадрид 06:15 ч. - София 10:45 ч.
*Възможни са промени в полетното разписание

Авио-превозвач - АК България Еър

 

За продажби и резерваци: ON TOUR централен офис и търговска мрежа I онлайн на www.ontour.bg  
  станциите на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в страната

 0800 20 244 (безплатен за Вас)  I  office@ontour.bg


 

 

Цената включва
 • Самолетен билет София – Мадрид – София с лицензиран авио-превозвач
 • Летищни и пътнически такси
 • Ръчен багаж до 10 кг размери 55/ 40 / 20 см
 • 3 нощувки със закуска в хотел Weare Chamartin 4* в Мадрид
 • Обзорен тур на Мадрид с професионален екскурзовод на български език
 • Трансфер летище – хотел – летище
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistant)
 • Асистент на групата 

Цената не включва
 • Новогодишна вечеря - очаквайте скоро предложенията към програмата
 • Полудневна екскурзия до Толедо с екскурзовод на български език на турист – 69 лв. за възрастен / 35 лв. за деца до 11.99 г.
 • Посещение на Музея „Прадо“ с екскурзовод на български език (с включена входна такса – 80 лв. за възрастен / 40 лв. за деца до 11.99 г.
 • Целодневна екскурзия до Авила и Сеговия с екскурзовод на български език – 89 лв за възрастен / 45 лв. за деца до 11.99 години
 • Възможнo увеличение на летищни или горивни такси - Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при конкретни цени на горивата към периода на ангажиране на превозносто средство и при конкретен валутен курс Eur = USD. Поради възможност от променя в цените на горивата и валутния курс USD / EUR, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса ). При появата на такава, информацията за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, Клиентите ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).
 • Туристически такси, градски такси, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.(градски транспорт: 2.00 EUR (еднопосочен билет); 11,20 EUR на турист (карта за 10 пътувания)
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на засхтахователя

Други
 • Минимален брой за провеждане на пътуването 40 туриста. Седалките в полета и стаите в хотела са гарантирани
 • Минимален брой за провеждане на допълнителните екскурзии - 20 туриста 
 • Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно
 • Туроператорът си запазва правото да прави промени по последователността по организацията на допълнителните екскурзии заложени в програмата
 • Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването
 • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНИЯ
 
1. Заплащане:
- Авансово плащане - 350 лв. на човек при резервиране
- Доплащане -  най-късно до 31 дни преди датата на отпътуване 

2. Анулационни срокове:
Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация на пътуването), без да дължи неустойка е 60 дни преди датата на пътуването. След този период са валидни неустойки при анулация на пътуването от страна на потребителя

Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.

Турист може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.

Турист дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.


*Няма изискване за задължително или препоръчително ваксиниране преди влизане в страната.

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване до office@ontour.bg
Оферта № П389
Екскурзии
Новини