Холандия - Амстердам и Нидерландия - богата екскурзионна програма на български език - полет по редовна линия София - Амстердам - София: 24.05 - 27.05.2019

Вид транспорт: Самолетен
Амстердам, Холандия
Цена по програмата от: 1200.00 лв.
Вижте пълно описание на програмата »
Изберете хотели за резервация по програмата


 

Програма
  - Холандия - Амстердам и Ниделрандия - 

Включено богата екскурзоводска програма с обслужване на български език и специализиран автобусен превоз по туровете
 
Ден 1: 07:00 -  Директен полет от София за Амстердам - тръгване сутринта в 07:00 ч. от терминал 2 - летище София.
09:10 - пристигане на летище Амстердам/Schiphol. Посрещане и трансфер от летището до Вашия хотел. Настаняване в хотела.Свободно време.
 
Хотел:  West side inn  или подобен, отговарящ на зададените критерии

http://www.westsideinn.nl/


12:00 - Следва: Екскурзия 'Пешеходен градски тур на Амстердам' - с вкл.екскурзовод  - времетраене -  макс. 3 часа - начална точка - Вашия хотел
Екскурзоводаще Ви очаква на рецепцията на хотела за старта на екскурзията.
Пешеходен тур из най-старата част на Амстердам и прочутият квартал на „Червените фенери“. По време на тази разходка ще научите освен интересни факти от историята на града, също така и пикантни истории, свързани с възникването на този квартал и най-старата професия в света. Ще видите 'Dam square' площад и разположения там Национален монумент, Кралския дворец със своята уникална барокова архитектура в който е живял Луи – Наполеон, братът на френския император. От тук продължаваме към Централната гара на града, построена преди повече от 120 години от един от най-популярните архитекти за времето си - Kaupers. Разходката продължава покрай улица Spui и църквата Nieuwe Kerk, която е с уникална за Европа  със своята нео-готическа архитектура. Отправяме се по търговската улица Kalvelstraat, докато не стигнем до двора на средновековния манастир Beginhof. Преминваме през 100 годишния пазар на цветята и достигаме до площада с музеите, прочут с трите най-популярни холандски имена: Rijksmuseum, Van Gogh Museum and Cobra Museum. 
Това е градът с най-много музеи на квадратен метър в света. В държавният музей е изложена най-известната картина на Рембранд „Нощна стража“(Nachtwacht) и още много шедьоври на прочути холандски художници, като Фермер, Ян Стеен, Франс Халс и други. Близо до него ще разгледате музея Ван Гог. Тук е събрана най-голямата колекция от негови картини в оригинал. Художника продал само една картина приживе, днес е най-скъпия в света.Следващата фаза от пътешествието е ‘Круиз по каналите на Амстердам' - времетраене - 1 час -  една от най-привлекателните атракции на града. Разходката с лодка минава покрай забележителни сгради от 17-18 век, повечето строени в периода наречен 'Златен Век' на Амстердам, когато града е бил централното търговско пристанище на света.По време на плаването ще видите и изумителните 'жилища-лодки'.Те са над 2000 в целия град, като в деншно време да притежаваш и да живееш в такава се е превърнало в символ на висок икономически статус. Връщане в хотела, свободно време, нощувка.

Ден 2: Закуска в хотела. Свободен ден, разходка из Амстердам ( възможност за мадам Тюсо музей, или извънградска екскурзия до град Делфт). Връщане в хотела, свободно време, нощувка.

Ден 3: Закуска в хотела. 09:00 - Вашия екскурзовод ще Ви очаква на рецепцията на хотела за  Началото на екскурзията за деня  - с организиран автобус.
Екскурзия 'Ротедам, Хага и миниатюрния град Мадуродам' -  с вкл.екскурзовод - времетраене - 8 часаРотердам – перлата на съвременната архитектура в Холандия. По време на обиколката ще видите огромни небостъргачи в централната част на града, изцяло квадратни къщи, паметникът на Еразъм Ротердамски, както и университетът „Еразмус”, Алеята на славата „Европа” и известния зоопар.Преминаваме покрай готическата катедрала "Св. Лорънс" (XV-XVII век), историческият музей, кметството, пощата и пазарът – единствените запазеникултурни ценности, след бомбардировките по време на Втората световна война. Турнето ще продължи, като посетите бившата пристанищна зона исъвременното пристанище. Можете да си починете, за да се насладите на вкусна холандска бира, а след това ще посетите Kinderdijk - каскада от 19 мелница, обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Следва Хага – административната столица на Холандия.  Ще се запознаете систорията на парламентарната държава и големите исторически събития, които са укрепили позицията на малката, но влюбена в свободата Холандия през 17 век. Следва сградата на междинародния съд и посещение на прочутия квартал с изумителните къщи, построени във викториански стил.Последната спирка ще бъде миниатюрни град - музей Madurodam – Холандия в миниатюра. Това е уникално място съградено с макети 1:25 на различни къщи, канали,мелници, градчета и популярни атракции от цялата страна. Сред този град от миниатюри ще се почуствате като Гъливер в онази популярна приказка от детството.
Връщане в хотела, свободно време, нощувка.По желание/не включено в цената: 
Обяд на място с включено три-степенно меню - цена на човек: 30 EUR
Входна такса Мадуродам - цена на човек: 14 EUR
Круиз по пристанището на Ротердам - цена на човек: 12 ЕUR
 
 
Ден 4 - 27 Май:  Закуска в хотела (суха храна тип сандвичи), освобождаване на стаите. 7:00 - Автобусът за Трансфер до летището за полета от Амстердам до София ще Ви очаква пред хотела Ви.
 

ПРЕВОЗВАЧ: Bulgaria Air, София, бул.Брюксел-1, Летище София, лиценз: BG - 2407-12

Разписание на полетите в местни времена:

24.06.2018

София, Терминал 2 - Амстердам

07:10 - 09:00

27.06.2018

Амстердам  - София, Терминал 2

10:15 - 13:55 

За продажби и резерваци: ON TOUR централен офис и търговска мрежа I онлайн на www.ontour.bg
  станциите на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ в страната

 0800 20 244 (безплатен за Вас)  I  office@ontour.bg


 
Цената включва
 • Самолетен билет София – Амстердам – София - съобразно цената на пътнически и летищни такси, към момента на генериране на офертата към 15.12.2019 г. При промяна в цената на същите, актуалната цена на офертата ще бъде изменена съотносително със сумата в изменението цената на същите.
 • Багаж: София – Амстердам: Ръчен багаж макс. тегло 10 kg, макс. размер 55 x 40 x 23 cm – допълнителен регистриран багаж – срещу заплащане, спрямо тарифите на превозвача - 40 лв. на брой
 • Багаж: Амстердам – София : Ръчен багаж макс. тегло 10 kg, макс. размер 55 x 40 x 23 cm 
  1 x регистриран багаж макс. тегло на багажа (общо) 23 kg, макс. размер 158 cm
 • 3 нощувки със закуски в хотел 3/4*
 • Специализиран трансфер - летище - хотел - летище
 • Превоз с луксозен автобус по организираните екскурзии
 • Екскурзовод с български език по изпълнението на описаните турове
 • Екскурзия 'Пешеходен градски тур на Амстердам' – с вкл.екскурзовод и ‘Круиз по каналите'
 • Екскурзия ''Ротедам, Хага и миниатюрния град Мадуродам' – с вкл.екскурзовод и организиран превоз с автобус 3*/ 4*
 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица на възраст до 65 г

Цената не включва
 • Входните такси (където има такива) на посещаваните на място туристически обекти, а именно:  музеи, галерии и др.
 • HB – допълнително хранене/вечеря - 29 ЕUR на човек (подлежи на предварително заявяване и потвърждение)
 • GVB kaart / Карта за градски транспорт Амстердам - налични за продажба в хотела по настаняване: Възможни карти, в зависимост от дните на престой: Валидност 1 ден/24 часа - 7,50 евро на човек; Валидност 2 дена/48 - 12,50 евро на човек; Валидност 3 дена/72 часа - 17,50 евро на човек
 • Доплащане за единична стая/самостоятелно настаняване – 150 евро / 300 лв. 
 • Медицинска,пътническа застраховка за 6 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст от 65 г до 70 г - 11 лв, за лица на възраст от 70 г до 75 г – 14 лв, за лица на възраст от 75 г до 80 г – 21 лв
 • Ползване на обществен транспорт
 • Градска туристическа такса - заплаща се на място
 • Екскурзия  'Забележителната Холандия - обиколка из страната' - с вкл.екскурзовод - времетраене - 8 часа - Волендам и Маркен – две очарователни рибарски селища, запазили своята автентичност от миналото, своите традиции, своите народни носии. В близост се намира и музеят на открито „Зансе Сханс“ (Zaanse Schans). Това е мястото в Холандия, което много образно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели работещите предимно на полето. Днес те са един от символите на Холандия. Посещени на фабриката за сирене във Волендам. Ще видите как се прави и прочутия холандски кашкавал/сирене, но преди всичко ще видите многото вятърни мелници. Преди около 250 години на това място били построени 600 вятърни мелници. Това бил първият индустриален парк в света.Тук се извършвал един голям спектър на производство, като напримернаправата на дървени плоскости, бои, горчица, олио, пипер и др. Това е  дестинацията в страната на лалетата, която привлича стотици хиляди туристи годишно.Връщане в хотела, свободно време, нощувка. Цена на човек : 35 Евро / изпълнение при записани минимум 20 броя туристи; Обяд на място с включено три-степенно меню - цена на човек: 22 EUR
  'Маrkeen express' - 30 минутна разходка с лодка от Marken do Volendam или Vice Verda - цена на човек: 8 EUR

 
Забележка: Последователноста на организиране по описаните екскурзии, може да претърпи промяня, касаеща точното време на изпълнение. 
Поради новите правила от 01.04.2018г., максималния брой туристи в група за разглеждането в квартала на червените фенери и площад Дам не може да надвишава 20 човека. По време на разглеждане на описаните, при повече от 20 броя души, ще се разделиме на две групи, като изчакващата ще има възможност за разходка около старата гара. След като и двете групи разгледата тези, конкретни забележителности с Нашия гид,, ще се съберем заедно за да продължим потърговската улица посока средновековното дворче "Бехайнхоф" и последвашите забележителности от тура.
 
 
Други

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНИЯ
 
1. Заплащане:
- Авансово плащане - 40% на човек при резервиране 
- Доплащане -  най-късно до 30 дни преди датата на отпътуване 
2. Анулационни срокове:
Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация на пътуването), без да дължи неустойка е  70 дни преди датата на пътуването. След този период са валидни следните неустойки при анулация на пътуването от страна на потребителя:
- До 60 дни преди датата на отпътуване - неустойка в размер на авансовото плащане
- от 60 до 30 дни преди датата на отпуването - неустойка в размер на 90% от общата сума по цената на резервацията
- от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 100% от общата сума по цената на резервацията
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД 
 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 30 души. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: До 15 дни преди датата на отпътуване
 • Гражданите на Република България е необходимо да притежават валидни лични карти или международни паспорти, към момента на влизането и напускането на държава Холандия
 • Важно за Нидерландия: Банкнота от 500 евро не се приема никъде, а банкнотата от 100 евро е възможно да не Ви бъде приета на много места 
 • Забележка 'Градски тур Амстердам': Поради новите правила от 01.04.2018г., максималния брой туристи в група за разглеждането в квартала на червените фенери и площад Дам не може да надвишава 20 човека. По време на разглеждане на описаните, при повече от 20 броя души, ще се разделиме на две групи, като изчакващата ще има възможност за разходка около старата гара. След като и двете групи разгледата тези, конкретни забележителности с Нашия гид,, ще се съберем заедно за да продължим потърговската улица посока средновековното дворче "Бехайнхоф" и последвашите забележителности от тура.
Оферта № П416
Екскурзии
Новини